SSL perusteet

Minkä takia ssltoimii? EV-varmenteiden myöntämiseen liittyy toinen säännöstö ja se koskee myöntäjäauktoriteettia, jolla on oikeus myöntää EV-sertifikaatti. Kaikki EV-sertifikaatteja myöntävät CA:t auditoidaan ensin. Puhutaan EV Audit Guidelinesista, jotka tulee täyttää joka vuosi jotta niillä pysyisi oikeus myöntää EV-varmenteita. Edeltä on helppo nähdä minkä takia vihreän selaimen osoitekentän aktivoiva EV sertifikaatti on niin arvostettu. EV sertifikaattien määrät ovatkin kasvaneet. Suosituksemme sinulle on: EV-sertifikaatti. Huomaathan myös, että jo muutenkin edulliset hintamme ovat vieläkin matalammat kun ostat varmenteen enintään 4:ksi vuodeksi heti.

Lisää luettavaa

Onko sslhyvä tapa suojata sivusto? Termi SSL tulee sanoista Secure Sockets Layer ja SSL on digitaalinen turvaprotokolla, joka suojaa selaimen ja palvelimen liikenteen. Sertifikaatit ovat tärkeässä osassa sillä niiden avulla käyttäjien tiedot säilytetään turvassa hakkereilta. Jos suunnittelet verkkokauppaa sivustollesi, tarvitset SSL-sertifikaatin toimintasi turvaksi. Sama pätee jos tallennat asiakkaittesi tietoja johonkin rekisteriin tai mikäli sivuillasi on jokin kirjautumislomake (vaikkapa oma ylläpitosivusi kirjautuminen).

Millä tavoin https toimii? SSL-turvattu yhteys huolehtii siitä, että data, joka lähetetään web-selaimestasi palvelimeen, pysyy turvassa hakkereilta tai tahoilta, jotka ehkä yrittävä vakoilla taikka varastaa tiedon. sslon de facto alan standardi ja sitä hyödyntävät miljoonat webasivustot kun ne haluavat turvata salaiset tai yksityiset tiedostonsa, kun ne lähetetään verkkosivuilta verkkoselaimiin. Yksi yleisimmistä perusteista hyödyntää SSL sertifikaattieja ja ylipäätään SSL-yhteyttä on verkkokauppa. Yleinen syy käyttää SSL:ää on myös sisään kirjautumisen tietojen suojaaminen.

Millaisia eri ssl-varmenteita ylipäätään on olemassa ja mitä eroja niissä on? SSL-varmenteita käyttävien yhteisöjen määrä on viime aikoina lisääntynyt ja SSL-sertifikaattien kasvaneeseen käyttöön on paljon syitä: kun jotkin sivustot käyttävät SSL-varmenteita tuottaakseen luottamuksellisen yhteyden (kryptauksen) , toiset sivustot haluavat https-yhteyden avulla luoda luotettavuutta ja luottamusta ja ne haluavat osoittaa sen SSL-suojaksella, koska se on tapa osoittaa olevansa se joka väittää.

Google
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki